Individuele Maatwerkbegeleiding

De Individuele Maatwerkbegeleiding richt zich op een specifiek probleem binnen uw bedrijf of een persoonlijke situatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het begeleiden van een bedrijfspresentatie op een beurs, marktonderzoek, hulp bij adverteren of het voorbereiden van een functioneringsgesprek.

Voor wie?

De Individuele Maatwerkbegeleiding is bedoeld voor iedereen die ondersteuning zoekt bij een concreet, specifiek of actueel probleem.

Inhoud

De onderwerpen van de maatwerkbegeleidingstrajecten worden door de cliënten zelf aangedragen en zijn dus heel divers. De begeleiding en de lesstof is individueel maatwerk en volledig gebaseerd op de situatie van de cliënt.

Huiswerk

De tijdsinvestering voor het maken van huiswerkopdrachten hangt af van uw persoonlijke situatie.

Aanvang

De aanvangsdatum en de bijeenkomsten worden in overleg met u bepaald.

Duur

Het benodigde aantal uren hangt af van uw persoonlijke situatie.

Intake

Voorafgaand aan de maatwerkbegeleiding vindt een intakegesprek plaats. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek worden uw probleem, doel en wensen besproken. De begeleider van Het Duitse Huis een stelt vervolgens een begeleidingsplan op. Hij geeft ook een inschatting over het benodigde aantal uren. Dit begeleidingsplan wordt samen met u besproken en eventueel aangepast. Zodra u het eens bent met het begeleidingsplan, kan de begeleiding van start gaan.

Inschrijfgeld

Individuele Maatwerkbegeleiding per uur:
€ 85,- (excl. btw)

Naast eventueel te schaffen cursusboeken ontvangt u een gratis werkmap van Het Duitse Huis met aanvullend lesmateriaal.